Wie zijn wij?

ODI is een zanggroep die gevormd wordt door vrienden en vriendinnen die in de jaren ’70/’80 deel uitmaakten van de theatergroep Max Mini te Etten-Leur.
In de jaren daarna is bij hen de liefde voor samen zingen en optreden steeds aanwezig gebleven.
En in 2007 heeft dat uiteindelijk geleid tot de oprichting van een zanggroep, met de huidige bezetting van 8 dames en 10 heren. Met ingang van 19 januari 2023 zijn wij geregistreerd als vereniging: Zanggroep ODI.

Kijk bij S A T B om de vier stemgroepen te bekijken.

Dat het gevoel voor toneel nog steeds aanwezig is, zie je aan de dynamische manier waarop de liedjes gepresenteerd worden. Wij treden zowel binnen als buiten op. Wij zijn te vinden op feesten en festijnen en in restaurants. Tijdens onze kerstoptredens kunt u genieten van mooie meerstemmige kerstliederen.

Het repertoire van ODI is veelzijdig, van middeleeuwse liederen tot moderne songs, in het Nederlands en in andere talen.
En met altijd weer een cabareteske knipoog en lach!

In Theo Wouters, actieve muzikale duizendpoot in hart en nieren met een lange staat van dienst, is een perfecte muzikale leider gevonden.
Als geen ander weet hij meerstemmige arrangementen voor de zanggroep op maat te snijden en er zo een mooi geheel van te smeden, a-capella of onder begeleiding van slechts een piano gebracht.